2020 Bahçe Mobilya Trendi

Yeni Trendler

2020 trendlerine göre geometrik formlarda ürünler bu sene bahçe mobilyaları  alanında öne çıkacak.
Geometrik ve cesur tasarımların yanı sıra işlevsel mobilyaları yeni sezonda daha sık göreceğiz.
Bahçemiz bizim için keyfin ve rahatlığın ön planda olduğu bir yaşam alanı. Bu nedenle her dönem olduğu gibi 2020’de de  bahçelerde rahatlık  ve konfor ön planda olacak. Bahçe mobilyası alacak olanlar genelde kaliteli, dayanıklı, uzun ömürlü ve bakımı kolay ürünleri tercih ediyorlar. 2020 yılında bahçe mobilyalarında konfor ve rahatlığında  ön plana çıktığını göreceğiz. Rahatlık, dayanıklılık ya da tasarım gibi kriterler rattan, teak  ve alüminyum malzemelerin kullanımıyla kolaylıkla karşılanabilecek.
2020 ilkbahar-yaz koleksiyonlarında tasarımı ve kalitesi ile öne çıkan kullanıcı dostu pek çok iddialı ürünle karşılaşacağız.
2020’de bahçeler  çok farklı tarzlarla kombinlenerek dekore edilebilecek. Teak, aluminyum ya da aluminyum ile teak malzemenin karıştığı seriler sıklıkla karşımıza çıkacak. Ahşap, metal, kumaş, rattan gibi çeşitli materyalleri bir arada görebileceğiz. Doğal görünümlü bahçe mobilyası tercih edenler,  ahşabın doğal halini hissettirecek Teak ağacından yapılan bir bahçe mobilyası ile dış mekanlara doğal ve estetik bir görünüm kazandırabilecek.  Alüminyum ve sentetik rattan karışımı mobilyalar da  kolay taşınabilir olmaları ve dış ortam koşullarına dayanıklılık göstermeleriyle tercih sebebi olabilecekler. Bu malzemelerin kombin halde kullanıldığı mobilyalar da bahçelerin gözdesi olacak.  2020 trendlerinde her zevke uygun ve bahçelerle uyum sağlayacak farklı materyallerin güzel kombinleriyle çok çeşitli varyasyonlar göreceğiz.
Özgün tasarlanmış, daha çok rattan, doğal teak ve alüminyum ile kombine edilen bahçe mobilyalarında  kahverengi nin yanı sıra gri, krem, bronz, krem ve kırık beyaz renk tercihinde ön planda olacak.